ANKARA / YENİMAHALLE - Fatih İlkokulu

Şbt

Öğrencilerimize kitap okuma sevgisi kazandırmak ve araştıran, sorgulayan bireyler yetiştirmek amacıyla hergün 15 dakika tüm okulda kitap okuma saati uygulanacaktır. Listelerimiz aylık duyurulacaktır.

Kas

Okulumuzun vakit çizelgesi güncellenmiş olup, 27 Kasım 2023 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacaktır. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.

Kas

Bakanlığımız ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanmış olan "İlkokullarda Spor Dalı Eğitimi Protokolü" kapsamında, okulumuzdaki gönüllü 4. sınıf öğrencilerine yönelik masa tenisi tenisi kursu açılmıştır.

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

Eyl

Öğrencilerimizin akademik, kültürel, sosyal vb. gelişimlerini takip edebilmek, okul veli işbirliğini artırmak için öğretmen–veli ve öğrenci görüşmelerini daha etkili ve verimli kılmak amacıyla belirlenen gün ve saatlerde velilerimizi öğretmenlerimizle bireysel görüşmeler yapmak için okulumuza bekliyoruz.

OKULUMUZUN GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATLERİDİR.

UYUM HAFTASI BAŞLIYOR

Okulumuza yeni başlayan tüm öğrencileremize hoşgeldiniz diyerek verimli bir yıl olmasını temenni ederiz.