ANKARA / YENİMAHALLE - Fatih İlkokulu

"100. Yılında Cumhuriyeti Anlamak" Konulu Resim Yarışması Birinciliği

FATİH İLKOKULU 100. YIL ALBÜMÜ

Yenimahalle Fatih İlkokulu Ailesi olarak

Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutluyoruz.

Beslenme ve Obezite/ Kişisel Temizlik ve El Hijyeni Eğitimleri

Ekm

“Türkiye Devleti’nin Başkenti Ankara Şehridir.”

Mustafa Kemal ATATÜRK

Akran Zorbalığı

CODEWEEK 2023

Ekm

Okulumuz İngilizce zümresi tarafından yürütülen "Champions’ Healthy Lunch Boxes" isimli e Twinning Projemiz kapsamında; öğrencilerimiz Cumhuriyetimizin 100. Yılını anlatan kartpostallarını, proje ortakları olan Polonya ve İspanya'daki arkadaşlarına  yazdılar.

Eyl

Okulumuz 4/A Sınıfı, Fen Bilimleri dersi kapsamında "Fosillerin Oluşumu" kazanımı doğrultusunda sergi düzenlediler. Öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenleri Gülistan KURT'u tebrik eder, başarılar dileriz.

15 Temmuz Demokrasi Ve Millî Birlik Günü

Eyl

Okulumuz 4/D Sınıfı, Fen Bilimleri dersi kapsamındaki "Kayaçlar, Madenler ve Fosiller" kazanımı doğrultusunda sergi düzenlediler.  Öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenleri Songül KÖKSOY'u tebrik eder, başarılar dileriz.

Eyl

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; ebediyete göç eden kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, yaşayan gazilerimize en içten saygı ve sevgilerimizi sunarak 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutluyoruz.

Yenimahalle Fatih İlkokulu

Eyl

Spor, büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden , hem de iyi bir kişilik oluşması ve ruh sağlığı bakımından yararlı ve gereklidir. Bu nedenle Yenimahalle Fatih İlkokulu ailesi olarak güne spor yaparak başlıyoruz.